برای کاشت درخت میتوان از روشهای مختلفی بهره گرفت. کاشت به واسطه بذر، ریزوم و پاجوش از جمله متداولترین روشهای کاشت این نوع درخت به شمار میآیند. اما اگر به دنبال راهی آسانتر برای برداشت سریع و مناسب محصولات هستید، استفاده از نهالهای بسیار کوچک این درخت توصیه میشود. استفاده از بذر، طول پرورش گیاه را طولانی میکند و ممکن است برای جوانه زنی به حدود ۴ سال زمان نیاز باشد. در این مطلب با دانلود 3 فایل تخصصی آفات و بیماری های موز در خدمت شما خواهیم بود.
یک – آفات و بیماری های موز
در این فایل ابتدا توضیحات کاملی در مورد آفات مهم موز ارائه می شود. از جمله مواردی که در این فایل به آنها اشاره شده است می توان به سرخرطومی ریزوم و ساقه موز، کک ها، تریپس برگ، مورچه سفید، شپشک ها، سوسک برگخوار، کرم برگ خوار، تریپس گل، مگس میوه اشاره کرد. همچنین در انتهای فایل نکات تکمیلی در مورد محافظت از موز بیان شده است.
بطور کلی بیش از 40 حشره ممکن است به موز حمله ور شوند. سرخرطومی ریزوم موز یکی از آفات و بیماری های آن به شمار می رود که معمولا در مراحله اولیه رشد باعث آسیب و خسارت به آن می شود. این حشره معمولا به شکل قهوه ای تیره می باشد. برای مقابله با این آفت می توان هنگام کاشت موز، 100 گرم کلروپیرفوس یا پودر لیندین در خاک مخلوط و در چاله ریخت. از مزیت های اصلی این فایل می توان به این مورد اشاره کرد که در هر آفت یا بیماری، روش کنترل آن نیز بیان شده است.
- نوع فایل : پی دی اف – 20 صفحه
- برای دانلود به انتهای مطالب مراجعه کنید
دو – بیماری پژمردگی موز
درخت موز در نواحی نیمه گرمسیری پرورش داده میشود و کاشت بسیار آسانی دارد و تنها با کمی مراقبت و توجه میتوان آن را حتی در خانه پرورش داد. در کاشت درخت موز تابش نور غیر مستقیم، دمای مناسب، فراهم کردن خاک زهکشی شده و آبیاری منظم جزء مهمترین نکات به شمار میآیند. با توجه به اندازه رشد درخت موز، لازم است در طول فصل پرورش گیاه، مکان نگهداری از آن را تغییر دهید.
علائم این بیماری معمولا بر روی گیاهان جوان تر موز خیلی بیشتر است. اولین علامتی که باید به آن دقت کرد معمولا زردی برگ ها است. سپس کم کم با ادامه روند این بیماری، برگ ها پژمرده تر شده و کم کم به رنگ قهوه ی در می آیند. آویزان شدن برگ ها از درخت آخرین علامت به شمار می رود. این بیماری برای ادامه روند نیاز به هوای مرطوب دارد. همچنین خاک های اسیدی از دیگر دلایل شروع این بیماری در موز به شمار می روند. از سختی این بیماری می توان به این مورد اشاره کرد که براحتی از طریق آب آبیاری قابل انتقال است. همچنین قارچ این بیماری از طریق خاک نیز قابلیت جابجایی دارد.
- نوع فایل : پی دی اف – 15 صفحه
- برای دانلود به انتهای مطالب مراجعه کنید
سه – بیماری های ویروسی موز
کک یکی از آفات بسیار مخرب درخت موز است که وجود آن ابتدا در کشور هند گزارش شد. این موجودات از برگهای تازه متولد شده و جوان درختان موز تغذیه میکنند و در این زمان است که برگهای مرکزی دچار آسیب جدی میشوند. این حشرات با وارد کردن آسیبهای جدی به اپی کارپ میوههای جوان باعث ایجاد خراش در آنها شده و با لکه دار کردن میوهها شکل ظاهری آنها را مخدوش میکند.
این حشرات در ماههای فروردین و اردیبهشت روی درخت مستقر شده و تا اواخر ماه مرداد به ایجاد خسارات ادامه میدهند و ممکن است بروز این خسارات تا اواخر تابستان نیز دیده شود. اقدامات بهداشتی و زراعی میتواند از بروز مشکلات ناشی از حضور این آفت جلو گیری نماید. سمپاشی و استفاده از سموم محلول در آب نیز روش مبارزه کارآمد با این آفات محسوب میشود.
ابتدای این فایل به موضوع اهمیت بیماری های ویروسی موز اختصاص یافته است. سپس بیماری تاج دسته ای موز و بیماری موزائیک و سبزرد موز تشریح شده است. قسمت آخر فایل نیز به دستورالعمل کنترل بیماری های ویروسی موز اختصاص یافته است.
- نوع فایل : پی دی اف – 19 صفحه
- برای دانلود به انتهای مطالب مراجعه کنید
دانلود همه فایل های آفات و بیماری های موز
در این بخش می توانید همه فایل هایی که در قسمت های بالایی ارائه شده اند را دانلود کنید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده در زمینه آفات و بیماری های موز به شمار می رود. تعدد این فایل ها این تضمین را ایجاد می کند که حداقل یکی از آنها مطابق با نیاز شما باشد.
موارد موجود در پکیج (توضیحات هر مورد در بخش های بالایی ارائه شده است):
- یک – آفات مهم موز (پی دی اف – 20 صفحه)
- دو – بیماری پژمردگی موز (پی دی اف – 15 صفحه)
- سه – بیماری های ویروسی موز ( پی دی اف – 19 صفحه)
- قیمت (همه موارد بالا با هم) : 35/500 تومان
لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایان می شود.
در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید