دانلود 10 فایل کمیاب و عالی کشاورزی بادام

از این رو وجود منافذ ریز و درشت بر روی شفت بادام می‌تواند نشانه‌ای از وجود این آفات در درخت باشد. برای مبارزه با زنبور مغز خوار بهترین راهکار جمع آوری و سوزاندن تمامی میوه‌های آفت زده درخت است. علاوه بر این باید بادام‌ های آلوده از اطراف درخت دور شوند تا شیوع آفت به سایر میوه‌های سالم آسیب وارد نکند. بهتر است برای از بین بردن این آفت از روش‌های شیمیایی استفاده نکنید، چراکه آفت در داخل میوه وجود دارد و استفاده از مقدار زیاد سموم میوه‌ها را آلوده کرده و در نهایت به سلامت غذایی انسان لطمه می‌زند.

یک – آفات و بیماری های بادام

سوسک شاخک بلند رزاسه از آفات مرسوم این گیاه است. بدن و شاخک این نوع سوسک‌ها بلند و کشیده است و رنگی مشکی و خاکی دارد. حضور این سوسک‌های شاخک بلند در آغاز به شکل کرم‌های خردلی رنگ داخل شاخه‌ها و ساقه‌ها درخت است. کرم‌ها ساقه یا شاخه را خالی کرده و حفراتی در داخل آن‌ها ایجاد می‌کنند. برای از بین بردن این نوع آفات استفاده از کود‌های ازت دار بهترین راهکار است.

علاوه بر این می‌توان هرس کردن و بریدن شاخه‌ها و ساقه‌های آفت زده از درخت را نیز به عنوان یکی از راه‌های اصلی برای مبارزه با آفت سوسک شاخک بلند رزاسه در نظر گرفت. از آنجایی که این سوسک‌ها با ایجاد ضعف در درختان سبب کاهش محصولات آن‌ها می‌شوند لازم است برای پرورش و تقویت بهتر درخت کود دهی و شخم زدن مناسب و اصولی خاک را جدی بگیرید.

در این فایل مهمترین آفات بادام بررسی شده است. از جمله مهمترین آفات و بیماری های که مورد بررسی قرار گرفته اند می توان به زنبور مغزخوار بادام، سرشاخه خوار هلو، شته های بادام و چوبخوارها اشاره کرد. در مورد آفت زنبور مغزخوار معمولا مبارزه شیمیایی پیشنهاد نمی شود. بهترین راه این است که درختان آلوده سوزانده شوند. از بهترین روش های مبارزه با سوسک شاخک بلند کشت گیاهان تله مثل هویج و پیاز است.

زنبور مغز خوار را می‌توانیم از دیگر آفات این گیاه بنامیم. زنبور سیاه مغز خوار در آغاز به شکل کرمی کوچک و سفید رنگ وجود دارد. این آفت مغز گیاه بادام را مورد حمله قرار می‌دهد و با نفوذ به قسمت داخلی میوه، خوردن مغز و پوک کردن آن سبب نرمی و خرابی محصولات این درخت می‌شود.

  • نوع فایل : پی دی اف – 25 صفحه
  • قیمت : 7/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




دو – تغذیه بادام

در این فایل بصورت اختصاصی به تغذیه بادام پرداخته شده است. از جمله این موارد می توان به بررسی اثرات ازت، فسفر، پتاسیم روی درختان بادام اشاره کرد. یکی از مهمترین عناصر غذایی این گیاه فسفر است.

تغذیه بادام

فسفر درون گیاه از تحریک پذیری بالایی برخوردار می باشد. این عنصر در رشد اندام های جوان گیاهان تاثیر بسزایی دارد. پتاسیم از دیگر موارد مهم در تغذیه بادام به شمار می رود که مهمترین نقش آن در فتوسنتز می باشد. همچنین این عنصر در حفظ آب درون سلولی و هدایت باز و بسته شدن استومات ها اهمیت بسیار زیادی دارا می باشد.

  • نوع فایل : پی دی اف – 28 صفحه
  • قیمت : 8/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




سه – هرس و تربیت درختان بادام

در هر گیاهی هرس و زمان و نحوه انجام آن اهمیت بسیار زیادی دارد. به همین دلیل در این فایل بصورت تخصصی به موضوع هرس و تربیت درختان بادام مطالب مهمی ارائه می شود. بخش اول فایل به عادات باردهی این گیاه اختصاص یافته است. سپس هرس نهال های ریشه لخت بیان می شود. هرس زمستانه معمولا باعث رشد رویشی بیشتری در گیاه می شود.

هرس درختان بادام

همچنین هرس سبز نیز که معمولا در بهار و تابستان انجام می شود باعث کاهش رشد رویشی گیاه می شود. از دیگر مطالب مهمی که در این فایل به آنها اشاره شده است می توان به بهترین زمان برای هرس بادام اشاره کرد. حذف نرک ها و پاچوش ها، نکات عمومی هرس، انواع روش های هرس، هرس درختان بالغ از موضوعات مهم دیگر بیان شده این فایل هستند.

  • نوع فایل : پی دی اف – 45 صفحه
  • قیمت : 13/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




چهار – پایه ها و ارقام بادام

در این فایل مطالب کلی در مورد این گیاه از جمله عمل آوری، خواب زمستانه، برداشت، شکفتن پوست سبز، بلوغ میوه و شکوفایی بیان شده است. در ابتدای فایل مطالبی در مورد تغذیه این گیاه و مواد مغذی در هر 100 گرم بادم بیان شده است. سپس شرایط مساعد پرورش این گیاه و وضعیت تولید بادام در جهان ذکر شده است. از دیگر موارد مهم این فایل ارائه آمار کامل تولید این گیاه بصورت دیم و آبی در نقاط مختلف کشورمان می باشد.

ارقام این گیاه از دیگر موارد مهم این فایل به شمار می روند. از جمله پایه های بذری این گیاه می توان به تلخ، معمولی، هلو و آلو اشاره کرد. در کشورمان بیش از 30 نوع گیاه وجود دارد. از جمله مهمترین این ارقام می توان به تاجری، بی نظیر، کاغذی، منقا و فراینس اشاره کرد. تونو یکی از رقم های شناخته شده بادام به شمار می رود که منشا ایتالیایی دارد. این رقم گیاه معمولا زودرس بوده و از انواع خودسازگار به شمار می رود. بررسی کلی آفات و بیماری های این گیاه، سرمازدگی گیاه و بیمه باغات این گیاه از مواردی هستند که در انتهای فایل تشریح شده اند.

  • نوع فایل : پی دی اف – 60 صفحه
  • قیمت : 13/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




پنج – تغذیه و آفات و بیماری های گیاه بادام

گیاه شناسی بادام اولین قسمت این فایل به شمار می رود. در آماده سازی زمین مواردی همچون شرایط خاک، نیاز آبی، اقلیم و برداشت بیان شده است. ادامه فایل به آفات و بیماری های مهم این گیاه از جمله زنبورمغزخوار، سوسک شاخه بلند، سرشاخه خوار هلو و بادام اختصاص یافته است. بطور کلی این فایل از دو قسمت تشکیل شده است که قسمت اول به تغذیه بادام و قسمت دوم به آفات و بیماری آن می پردازد. توصیه های تغذیه ای بادام، توصیه آفت کش، فهرست کامل کود ها و آفت کش های این گیاه از دیگر بخش های این فایل هستند.

شته سبز نیز از آفات این گیاه محسوب می‌شود.این شته که رنگ سبز تیره دارد بدون بال است و قسمت پشتی بدن آن به رنگ روشن دیده می‌شود. نوع دیگر آفت شته سبز سر و سینه‌ای سیاه داشته و بر خلاف گونه اول دارای بال است. شته سبز به شاخه‌های تازه روییده و قسمت پشتی برگ‌ها حمله‌ور شده و سبب ایجاد پیچ خوردگی در برگ درختان بادام می‌شود. در فصل بهار شاهد بیشترین میزان آسیب از جانب این نوع آفات هستیم، اما تاثیر آن‌ها در فصل تابستان کمتر می‌شود. برای از بین بردن این آفت بهتر است پس از فرو ریختن گلبرگ‌های درخت بلافاصله عملیات سم پاشی مخصوص انجام شود.

  • نوع فایل : پی دی اف – 80 صفحه
  • قیمت : 20/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




شش – وضعیت بادام

وضعیت جهانی این گیاه شامل سطح زیر کشت، تولید و عملکرد اولین بخش این فایل به شمار میرود. در بخش بعدی این فایل ارقام محلی بادام تشریح می شود. آبیاری بادام، تنش های زیستی، خشکیدگی این گیاه، سرمازدگی بادام، آفات سوختگی در باغات، انبارهای فنی و سردخانه ای، پایانه های بادام، صنایع بسته بندی و … از دیگر بخش های مهم این فایل به شمار می روند.

  • نوع فایل : پی دی اف – 65 صفحه
  • قیمت : 16/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




هفت – بادام زمینی

بادام زمینی‌ها از اجزای اصلی آجیل و همواره به عنوان گیاهانی مغذی و پرخاصیت مورد توجه بوده‌اند. کاشت بادام زمینی به روش اصولی می‌تواند پرسود و اقتصادی باشد. خا‌ک‌های لومی، شنی و ترکیبی از این دو نوع خاک برای پرورش بادام زمینی مناسب و ایده‌آل هستند. بافت این نوع خا‌ک‌ها زهکشی مناسبی را ایجاد کرده و به رشد سریع و کیفی گیاه کمک می‌کنند. کشت بادام زمینی به طور معمول در مناطق گرمسیری و دمای بالا صورت می‌گیرد.

بنابراین در هنگام کاشت گیاه باید به شرایط محیطی و میزان گرمای هوا توجه نمود. بادام زمینی‌ها به راحتی دمای ۲۵ درجه‌‌ای را تحمل می‌کنند‌ و بهترین بازه دمایی برای رشد و پرورش آن‌ها بین ۲۲ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است‌‌. برای اینکه جوانه زنی بادام زمینی‌ها به شکل مناسب انجام شود دمای هوا نباید به زیر ۱۰ درجه سانتی گراد برسد.

بادام زمینی

این فایل بطور اختصاصی به بادام زمینی اختصاص یافته است. در ابتدا آمار مربوط به کشت بادام زمینی در ایران اختصاص یافته است. سپس مواردی همچون
گیاه شناسی، اکوفیزیولوژی، زراعت بادام زمینی، ارقام اصلاحی بادام زمینی و در نهایت آفات و بیماری های آن اختصاص یافته است. برداشت بادام زمینی موضوع انتهایی این فایل به شمار می رود.

  • نوع فایل : پی دی اف – 50 صفحه
  • قیمت : 12/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




هشت – شناسنامه تصویری بادام

این فایل بطور اختصاص به شناسنامه تصویری بادام پرداخته است. در بخش اول فایل دانستنی های عمومی همچون طبقه بندی گیاهی و پراکنش جغرافیایی ارائه شده است. سپس فرآیند تولید این گیاه از جمله مرحله کاشت، داشت و برداشت تشریح شده است. در کاشت بادام مواردی همچون تهیه خزانه و تولید نهال، پیوند زدن و کاشت نهال ارائه شده است. سپس در مرحله داشت مواردی همچون هرس، کوددهی، آبیاری و شخم ذکر شده است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 35 صفحه
  • قیمت : 8/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




نه – هرس بادام

هرس هر گیاهی یک کار تخصصی است. هرس بادام با توجه به ویژگی های آن نیز بسیار خاص می باشد و باید طی یک اصول خاصی انجام شود. در این فایل بصورت کاملا تخصصی به موضوع هرس بادام پرداخته شده است. هرس دارای دو مرحله است. اول ایجاد فرم در درخت و در مرحله دوم هرس حفظ فرم در درخت بادام می باشد. چرایی هرس در درختان بادام، اصول مدیریت باغ از دیگر موارد بیان شده در این فایل می باشند.

  • نوع فایل : پی دی اف – 65 صفحه
  • قیمت : 16/250 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




ده – دستورالعمل احداث باغ بادام

در این فایل بطور کامل دستورالعمل احداث باغ بادام ، گردو و فندق بطور کامل تشریح شده است. مراحل کامل کاشت، داشت و برداشت با ذکر جزئیات بیان شده است. در بخش اول دستورالعمل باغ بادام شامل مکان یابی، اقلیم، خاک، آب، شیب، ارتفاع، طراحی باغ، تهیه چاله، شکستن لایه های غیر قابل نفوذ، تهیه نهال استاندارد، اصلاح باغ، تربیت درختان، اصلاح روش ابیاری، اصلاح ساختار باغ، اصلاح سیستم کاشت، روش های پیشگیری از سرما و یخ زدگی درختان به همراه زمان برداشت بیان شده است. در قسمت های بعدی این فایل دستورالعمل احداث باغ گردو و فندق نیز با جزئیات کامل بیان شده است.

  • نوع فایل : ورد – 70 صفحه
  • قیمت : 17/500 تومان

 

دانلود فوری بعد از خرید




پیشنهاد ویژه

در این بخش می توانید همه فایل هایی که در قسمت های بالا ارائه شده اند را با تخفیف 60 درصدی دانلود نمایید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده در زمینه بادام به شمار می رود.

  • قیمت (همه موارد بالا با هم بدون تخفیف) : 134/750 تومان
  • قیمت (همه موارد بالا با هم با 20 درصد تخفیف) : 53/900 تومان

دانلود فوری بعد از خرید

 


در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *