دانلود 10 فایل عالی درختان انجیر و انواع انجیر

درختان انجیر درختی بلند و مقاوم است که با شرایط گرما و خشکی سازگاری مناسبی دارد. برای پرورش این درخت پربار روش‌های متنوعی وجود دارد و تکثیر آن به شیوه‌های اصولی توسط باغبانان انجام می‌شود. مناطق گرم و بارانی بهترین مکان جهت رشد و پرورش درختان انجیر هستند و باید توجه داشت که تنش سرمایی به سرعت این نوع درخت را تحت تاثیر قرار داده و عملکرد آن را دچار مشکل خواهد کرد. برگ‌های درخت انجیر پهن و کرکدار بوده و شیارهایی عمقی بر روی آن‌ها دیده می‌شود. ریشه‌های درخت انجیر عمق زیادی ندارند و تنها در بعضی از مواقع عمیق می‌شوند. در این مطلب با دانلود 10 فایل عالی درختان انجیر و انواع انجیر در خددمت شما خواهیم بود.

یک –  پاورپوینت گرده افشانی و باروری انجیر

درخت انجیر را می‌توان درختی خزان دار دانست که برگ‌های روییده بر شاخه‌ها و سرشاخه‌های آن با شروع فصل پاییز زرد شده و بر زمین فرو می‌ریزند. کاشت درخت انجیر ممکن است به روش جنسی یا غیر جنسی صورت بگیرد.‌ از روش جنسی کاشت درخت انجیر زمانی استفاده می‌شود که دانه‌های درون میوه ها به ابعاد بزرگی رسیده و در هنگام خوردن زیر دندان احساس شوند.

درختان انجیر

موضوع اصلی این فایل گرده افشانی و باروری در انجیر است. این پاورپوینت با معرفی انجیر شروع می شود. سپس در ادامه به موضوع همزیستی انجیر و حشره بلاستو فاگا جهت تکامل پرداخته شده است. بردادن یا گرده افشانی انجیر از دیگر نکات مهم به شمار می رود که در این فایل در مورد آن توضیحاتی ارائه شده است. در میانه های فایل موضوع زنبور انجیر مورد بحث قرار گرفته است.

  • نوع فایل : پاورپوینت – 35 اسلاید
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

دو – شپشک ستاره ای انجیر

از جمله روش‌های غیر جنسی کاشت و تکثیر انجیر نیز می‌توان به قلمه زدن، خواباندن شانه و پاجوش اشاره نمود. برای کاشت انجیرهایی که به روش دیم پرورش می‌یابند بهتر است فاصله ۱۰ در ۱۰ متر را در نظر بگیرید. همچنین عمق گودال‌ها باید حدود ۱ تا ۱.۵ متر و عرض آن‌ها ۷۰ سانتی متر باشد.

این فایل بصورت تخصصی به موضوع شپشک ستاره ای انجیر پرداخته است. این آفت انجیر با نام دیگری همچون شپشک مومی انجیر نیز شناخته می شود. این آفت انجیر برای اولین بار در استان فارس در کشورمان شناسایی شد.

  • نوع فایل : پی دی اف – 14 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

سه – شناسنامه تصویری درختان انجیر

این فایل جز کامل ترین ها در زمینه انجیر به شمار می رود. در واقع در این فایل بطور کامل شناسنامه انجیر به تصویر کشیده شده است. از موضوعات مهم این فایل می توان به گیاه شناسی انجیر، ارقام انجیر، مرحله کاشت، نهالستان انجیر، مرحله داشت، آفات و بیماری های انجیر اشاره کرد. همچنین از دیگر بخش های مهم این فایل می توان به آبیاری انجیر اشاره کرد. در انتها توصیه هایی در زمینه برداشت انجیر آبی ارائه شده است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 27 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

چهار – یافته های تحقیقاتی انجیر در استان فارس

یکی از استان های کشور که در آن کشت انجیر آمار بالایی دارد استان فارس است. در این فایل بطور کامل تحقیقیفاتی در مورد انجیر در این استان انجام شده است. ابتدای فایل با موضوعاتی همچون شرایط مناسب کشت انجیر و انواع انجیر شروع می شود. در ادامه بطور کامل ارقام انجیر بصورت مشروح توضیح داده می شود. بخش بعدی فایل به موضوع گرده افشانی انجیر اختصاص یافته است. یکی از مهمترین بخش های فایل به موضوع افات و امراض مهم انجیر پرداخته شده است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 15 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

پنج -تولید درختان انجیر

سن درخت انجیر و شرایط رشد آن تعیین کننده نیاز آبی این نوع درخت خواهد بود. چنانچه کاشت انجیر در مناطق پر باران صورت گیرد، نیازی به آبیاری آبیاری پی در پی نیست و این در حالی است که نهال‌های انجیر و درختان مسن آن به آبیاری با حجم کم اما در بازه‌های زمانی کوتاه و نزدیک به هم نیاز دارند.

آبیاری به رشد و نشاط هر چه بیشتر درختان انجیر کمک‌ می‌کند و از این رو زمانی که برگ‌های درخت را زرد و بی‌حال یافتید، باید به آبیاری درخت اقدام نمایید. برای تغذیه مناسب و کامل درختان انجیر باید از سه تا چهار مدل کود (کودهای میوه‌ای درختان خانواده توت) استفاده نمود.

در این فایل نکات مهمی در موضوع درخت انجیر بیان شده است. معمولا طول درخت انجیر بین 3 تا 9 متر است. از دیگر موضوعات مهم ارائه شده در این فایل می توان به کود دهی انجیر و نبات انجیر اشاره کرد. همچنین افات مهم انجیر از جمله کرم های نیماتودا و سوسک های انجیر نیز بررسی شده اند.

  • نوع فایل : پی دی اف – 30 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

شش – کاشت، داشت و برداشت انجیر

این فایل بطور اختصاصی به موضوع کاشت، داشت و برداشت انجیر دیم اختصاص یافته است. پس از توضیحاتی در مورد اهمیت اقتصادی انجیر، مراحل کاشت انجیر دیم به طور کامل توضیح داده شده است. در بخش بعدی مراحل احداث باغ انجیر تشریح شده است. بررسی افات و روش های کننترل افات انجیر از دیگر موضوعاتی است که بصورت مشروح در این فایل توضیح داده می شود.

  • نوع فایل : پی دی اف – 15 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

هفت – مدیریت بیماری موزائیک انجیر

پروانه برگ خوار انجیر از جمله مهم‌ترین آفات این نوع درختان هستند که با تغذیه از برگ درختان سبب ضعف گیاه شده و خسارات وسیعی را به بار می‌آورند‌. برای کنترل آفات و مبارزه با آن‌ها می‌توان از روش پودرپاشی و سم‌پاشی استفاده کرد. کنه تارتن انجیر نیز آفت دیگری است که برای مبارزه با آن‌ می‌توان از کنه کش‌ها در اوایل تیرماه استفاده نمود.

درختان انجیر

یکی از بیماری ها و آفات مهم انجیر، بیماری موزائیک انجیر نام دارد. در این فایل بطور کامل دستورالعمل مدیریت این بیماری انجیر بیان شده است. یکی از روش های مدیریت این بیماری استفاده از نهال های سالم دارای تاییده است. همچنین حذف علف های هرز از دیگر روش های کنترل این بیماری به شمار می رود.

  • نوع فایل : پی دی اف – 13 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

هشت – پسیل انجیر

از دیگر آفات مهم انجیر پسیل است. پسیل انجیر برای اولین در استان کرمان در کشورمان مشاهده شده است. پسیل در واقع یک حشره کوچک است که دارای طولی به ابعاد 5 میلی میتر می باشد. این حشره با رنگ سبز روشن شناخته می شود. در فایل پس از معرفی این آفت به روش های مبارزه با آن نیز اشاره شده است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 12 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

نه – مدیریت آفلاتوکسین و فارچهای مولد درختان انجیر

در ادامه این مطلب یکی دیگر از آفت های مهم انجیر مورد بررسی قرار میگیرد. موضوع اصلی این فایل مدیریت آفلاتوکسین و قارچهای مولد آن در انجیر است. پس از توضیحات کامل در مورد این افت روش های مقابله با آن نیز توضیح داده می شود.

  • نوع فایل : پی دی اف – 20 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

ده – هرس نگهداری انجیر در شرایط دیم

نهال‌های انجیر دیمی باید در برابر عوامل آسیب رسان نظیر سرما، گرمای شدید و آفات مختلف محافظت شوند. زمانی که گیاه در حال رویش است و فصل رشد خود را سپری می‌کند باید از کودهای مایع جهت تغذیه آن استفاده کنید. مقدار کودی که برای تغذیه درخت در نظر می‌گیرید با میزان رشد گیاه رابطه مستقیم دارد؛ بنابراین از زیاده‌روی در کوددهی اجتناب نموده و در عین حال تزریق کود به خاک را به اندازع کافی انجام‌ دهید.

آفات انجیر

درختان انجیر با توجه به مقاومت و استحکام بالای خود قادر به رشد در خاک‌های مختلف هستند اما انتخاب خاک مناسب، زهکشی شده و حاصلخیز رشد نهال و افزایش کیفیت محصولات را در پی خواهد داشت. خاک زمین‌های لمونی بهترین گزینه برای پرورش درختان انجیر به شمار می‌آید و می‌توان شاهد رشد مناسب شاخه‌ها، برگ‌ها و میوه‌های انجیر بود.

هرس نگهداری انجیر رقم سبز در شرایط دیم موضوع این فایل به شمار می رود. این فایل در ابتدا با موضوع هرس انجیر آغاز می شود. سپس انواع هرس انجیر توضیح داده شده است. در انتها روش های مختلف هرس انجیر با یکدگیر مقایسه شده اند

  • نوع فایل : پی دی اف – 25 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

دانلود همه فایل های درخت انجیر و آفات انجیر

در این بخش می توانید همه فایل هایی که در قسمت های بالایی توضیح داده شده اند را با هم دانلود کنید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده در زمینه انجیر و آفات آن به شمار می رود.

موارد موجود در پکیج (توضیحات هر مورد در بخش های بالایی ارائه شده است) :

  • یک –  پاورپوینت گرده افشانی و باروری انجیر (پاورپوینت – 35 اسلاید)
  • دو – شپشک ستاره ای انجیر (پی دی اف – 14 صفحه)
  • سه – شناسنامه تصویری درختان انجیر (پی دی اف – 27 صفحه)
  • چهار – یافته های تحقیقاتی انجیر در استان فارس (پی دی اف – 15 صفحه)
  • پنج -تولید درختان انجیر (پی دی اف – 30 صفحه)
  • شش – کاشت، داشت و برداشت انجیر (پی دی اف – 15 صفحه)
    هفت – مدیریت بیماری موزائیک انجیر (پی دی اف – 13 صفحه)
  • هشت – پسیل انجیر (پی دی اف – 12 صفحه)
  • نه – مدیریت آفلاتوکسین و فارچهای مولد درختان انجیر (پی دی اف – 20 صفحه)
  • ده – هرس نگهداری انجیر در شرایط دیم (پی دی اف – 25 صفحه)

 

  • قیمت (همه موارد بالا با هم) : 45/500 تومان

 

لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایان می شود

 


در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *