دانلود 3 فایل عالی و کمیاب درخت سنجد (کشاورزی)

سنجد میوه‌ای درختی است که گیاه آن سریع رشد کرده و طول عمر بالایی دارد. این درخت دارای مقاومت بسیاری است، لذا می‌تواند در شرایط مختلف آب و هوایی مانند باد و خشکسالی، تاب آورد. سنجد موارد استفاده مختلفی دارد و می‌توان از آن برای مصارف خوراکی، ترکیبات دارویی، تولید عطر، تولید آدوات موسیقی و چوب استفاده نمود. گل‌های این درخت معطر بوده و اندازه کوچکی دارند. اما میوه‌های درخت آن، بیضی شکل بوده و رنگی متمایل به قرمز و قهوه‌ای دارند. برگ‌های کشیده این درخت بدون دانه بوده و شاخه‌های آن معمولا دارای خار هستند. در این مطلب با دانلود 3 فایل عالی و کمیاب درخت سنجد در خدمت شما خواهیم بود.

زمان میوه دهی این درخت، 5 الی 6 سال پس از کاشت است که به در برخی مواقع تعدد تنه‌های این گیاه، سبب می‌شود تا این گیاه به صورت درختچه نیز به چشم آید. بهترین شرایط برای پرورش این گیاه، دریافت روزی حداقل 6 الی 8 نور مستقیم است. قرارگیری این گیاه درون سایه سبب کاهش میزان گلدهی آن می‌شود که همین امر در نهایت سبب عدم میوه‌دهی این درخت می‌گردد. لازم به ذکر است که این گیاه برای رشد به آب کمی نیاز دارد و بهترین زمان کاشت آن، در تیر و مرداد است. به طور معمول این گیاه در مرحله رشد هر 15 روز یکبار نیاز به آبیاری دارد و پس از عبور از مرحله رشد، می‌بایست هر 40 روز یکبار آن را آبیاری کرد.

یک – معرفی درخت سنجد

سوسک پوستی نیز از افات این درخت محسوب می‌گردد که از آن تحت عنوان طاعون درخت سنجد نیز یاد می‌شود. این سوسک از ساقه‌های درخت سنجد تغذیه کرده و سبب زرد و پژمرده شدن شاخ و برگ‌های این درخت می‌شود. سوسک برگ نیز از دیگر آفات این درخت است که در بزرگسالی درخت، شاخ و برگ‌های آن را نیش زده و سبب از بین رفتن ساختار درخت می‌شود. همچنین سوراخ‌های به وجود آمده روی برگ‌های درخت، سبب اختلال در عملکرد برگ شده و باعث ریزش زودهنگام برگ‌ها خواهد شد.

 درخت سنجد

نوع دیگری از آفات این درخت، قارچ‌هایی تحت عنوان Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novo-ulmi بوده که پاتوژن‌های سمی تولید کرده که سبب مختل شدن عملکرد آوند می‌شود. به این ترتیب شاخه‌های بالایی درخت گرسنه باقی مانده و در نهایت پژمرده خواهند شد. به طور کلی بیماری و افت ویژه‌ای نمی‌تواند در زمین‌های گسترده این گیاه، موجب خسارات زیادی شود. به همین ترتیب می‌توان با سمپاشی‌های درست و به موقع، از شر این آفات در امان بود.

این فایل بصورت تخصصی به موضوع گیاه سنجد اختصاص یافته است. در بخشی از فایل انواع گونه سنجد بطور کامل تشریح شده است. طرز کاشت و آبیاری این گیاه از دیگر موارد مهم بیان شده در این فایل به شمار می رود. در ابتدای فایل توضیحات کاملی در مورد شرایط محیطی مورد نیاز سنجد بیان شده است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 26 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

دو – طرح توجیهی احداث باغ سنجد (یک هکتار)

این درخت می‌تواند بازه حرارتی منفی 35 تا 45 درجه سانتی‌گراد را تحمل کند و به راحتی در مناط بادخیر دوام آورد. این درخت را می‌توان در بیشتر مناطق کشور کاشت به جز در مناطقی که بازه رطوبتی آن‌ها بیش از 65 درصد است. درخت سنجد باید در خاکی با بافت متوسط کاشته شود و کاشت این درخت در مناطق کوهپایه‌ای می‌تواند نتایج خوبی را به بار آورد. بهترین زمان کاشت این درخت در اسفند ماه در خاکی تقویت شده با کود دامی است که باید در عمق 10 الی 30 سانتی‌متری خاک در فاصله‌های 4 الی 5 متری از هم کاشته شوند.

این گیاه آفات زیادی ندارد، اما شپشک ها و لاروهای حشرات می‌توانند تاثیراتی را بر این گیاه بگذارند. همچنین این گیاه می‌تواند به بیماری‌هایی نظیر سنجد لکه برگی، قانقاریا، پژمردگی ورتیسلیوم و سوختگی بلایت دچار شوند. سوسک‌های پوست نارون را می‌توانیم از آفت درخت سنجد بنامیم. این سوسک‌های نیم سانتی‌متری، با سوراخ کردن درخت، تخم‌های خود را در لایه‌های بیرونی ساقه‌ها قرار می‌دهند، و در نهایت تونل‌های مختلفی ایجاد می‌شود و از تمام مواد مغذی ساقه‌ تغذیه می‌کنند.

درخت سنجد

این فایل بطور کامل به موضوع طرح توجیهی احداث باغ سنجد در زمینی به مساحت یک هکتار اختصاص یافته است. در ابتدای فایل توضیحات کاملی در مورد این گیاه ارائه می شود. سپس پس از بیان خواص درمانی سنجد، به موضوع خصوصیات گیاه شناسی آن پرداخته می شود. نیازهای اساسی گیاه سنجد از جمله آب، خاک، دما، نور، ارتفاع و آماده سازی زمین از دیگر بخش های بیان شده در این فایل به شمار می رود.در انتهای فایل نیز عملکرد محصول سنجد در هکتار و توجیه اقتصادی طرح بیان می شود. از جمله موارد بررسی شده در طرح توجیهی می توان به سوخت و انرژی، خرید زمین و هزینه های جاری ارائه شده است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 23 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

سه – طرح توجیهی احداث باغ سنجد (32 هکتار)

از ویژگی های مهم درخت سنجد استقامت در برابر خشکسسالی و تغییرات شدید آب و هوایی در اقلیم های مختلف است. از دیگر ویژگی های این گیاه می توان به سریع الرشد بودن، مقاومت در برابر تنش خشکیو مخافظت از محیط زیست است. ددر این طرح که در یک زمین 32 هکتاری منظور شده است، اشتغال مستقیم 180 نفر در نظر گرفته شده است. همچنین با کشت سنجد تا 50 درصد صرفه جویی در مصرف آب لحاظ می شود. از بخش های این فایل می توان به آیتم های عملیاتی اجرایی طرح، معرفی کامل گیاه سنجد، نیاز های اساسی سنجد، نیاز های کودی، آماده سازی زمین، آفات و بیماری ها و عملکرد سنجد در هکتار را اشاره کرد.

  • نوع فایل : پی دی اف – 30 صفحه
  • برای دانلود فایل به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

دانلود همه فایل های سنجد

در این بخش می توانید فایل هایی که در بخش های بالایی ارائه شده اند را دانلود کنید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده در زمینه این گیاه به شمار می رود.

موارد موجود در پکیج(توضیحات هر فایل در بخش های بالایی ارائه شده است) : 

  • یک – معرفی درخت سنجد ( پی دی اف – 26 صفحه)
  • دو – طرح توجیهی احداث باغ سنجد یک هکتار ( پی دی اف – 23 صفحه)
  • دو – طرح توجیهی احداث باغ سنجد 32 هکتار (پی دی اف – 30 صفحه)

 

قیمت (همه موارد بالا با هم) : 25/500 تومان

 

لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایان می شود


در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *