دانلود 8 فایل فیزیولوژی گیاهی تخصصی و کمیاب

فیزیولوژی گیاهی به مطالعه عملکرد و فرآیندهای زندگی گیاهان می‌پردازد. این علم شاخه‌ای از علوم گیاهی است که به بررسی عملکرد سیستم‌ها، ساختارها و فرآیندهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی گیاهان می‌پردازد. فیزیولوژی گیاهی به مطالعه رشد، تنظیم رشد، جذب و ترکیب مواد مغذی، فتوسنتز، تنفس، ترانسپیراسیون، میزان آبگیری و استفاده از آب و عناصر غذایی، جنبه‌های تنظیمی مانند هورمون‌ها، جواب‌های گیاهان به تنش‌های محیطی مانند خشکی، سرما، حرارت و نور، و روند تولید و توزیع مواد مغذی و مواد شیمیایی دیگر در گیاهان می‌پردازد. در این مطلب با دانلود 8 فایل فیزیولوژی گیاهی تخصصی و کمیاب در خدمت شما خواهیم بود.

به طور خلاصه، فیزیولوژی گیاهی بررسی عملکرد و عملکردهای زندگی گیاهان در سطح سلولی، بافتی و سطح سراسری می‌باشد. این علم درک بهتر از فرآیندهای زیستی و تابعیت گیاهان از محیط زیست خود را فراهم می‌کند و در توسعه روش‌ها و راهکارهای مدیریت بهینه گیاهان در باغبانی، زراعت و دیگر حوزه‌های مرتبط با گیاهان اهمیت زیادی دارد.

یک – پاورپوینت فیزیولوژی گیاهی

سلول، واحد اساسی سازنده ساختار گیاهی است. فیزیولوژی سلول مطالعه عملکرد و فرآیندهای داخل سلولی از جمله تنظیم فعالیت‌های متابولیکی، تولید انرژی، ساخت و تجدید ساخت مواد آلی و غیره را شامل می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده سلولها شامل سلولوز، پکتین، لیگنین و پروتئین‌ها است. این مواد ساختار سلول را تشکیل می‌دهند و در پشتیبانی و عملکرد مناسب سلولها نقش دارند.

آب یکی از اجزای اساسی تشکیل‌دهنده گیاه است و در فرآیندهای متعددی از جمله جذب و انتقال مواد، فتوسنتز، ترانسپیراسیون و تنظیم فشار سلولی در گیاه نقش دارد. انتقال ترکیبات آلی در گیاهان شامل حرکت ساختارهای آلی از یک نقطه به نقطه دیگر است. این انتقال می‌تواند به صورت فعال (استفاده از انرژی) یا غیرفعال (به وسیله ذرات ترانسپورتی) صورت بگیرد.

فیزیولوژی گیاهی

فتوسنتز فرآیندی است که در آن گیاهان با استفاده از نور خورشید و دیگر عوامل مورد نیاز، از طریق کلروفیل در برگ‌ها و سایر اندام‌های سبز، انرژی نور را به انرژی شیمیایی تبدیل می‌کنند و مواد آلی را تولید می‌کنند. رشد و نمو عملکردهایی هستند که در طول عمر گیاه اتفاق می‌افتند. رشد به افزایش حجم و ابعاد گیاه اشاره دارد، در حالی که نمو به تغییرات و توسعه‌های ساختاری و عملکردی در گیاه اشاره دارد.

فیزیولوژی بذر به مطالعه فعالیت‌ها و فرآیندهایی که در بذرها اتفاق می‌افتد می‌پردازد. این شامل جذب آب و مواد مغذی، فعالیت آنزیمی، تنظیم جوانه‌زنی و سرنوشت بذر در شرایط مختلف است. مواد تنظیم کننده رشد گیاهان هورمون‌هایی هستند که تنظیم و کنترل رشد و توسعه گیاهان را بر عهده دارند. برخی از مهم‌ترین هورمون‌های گیاهی شامل اوکسین، جیبرلین، سیتوکینین، اسکوسیتونین و ابسیزیک اسید است.

پاورپوینت فیزیولوژی گیاهی

در فیزیولوژی گیاهی، مطالعه و آشنایی با چند گیاه زراعی می‌تواند شامل معرفی این گیاهان، ویژگی‌های فیزیولوژیکی آنها، نیازهای آب و مواد غذایی، فرآیندهای رشد و نمو و سیستم‌های تنظیمی در آنها باشد. همه این موضوعات در فیزیولوژی گیاهی مورد بررسی قرار می‌گیرند و برای درک بهتر عملکرد گیاهان، توسعه روش‌ها و تکنیک‌های بهینه در زراعت و باغبانی، و طراحی سیستم‌های بهبود و مدیریت گیاهان بسیار مهم هستند.

  • نوع فایل – پاورپوینت – 415 اسلاید
  • قیمت : 99/500 تومان

بعضی از سرفصل های فایل فیزلوژی گیاهی :

سلول، مواد تشکیل دهنده سلولها، آب ، یکی از اجزای تشکیل دهنده گیاه، انتقال، انتقال ترکیبات آلی، فتوسنتز، رشد و نمو، فیزیولوژی بذر، مواد تنظیم کننده رشد گیاهان، آشنایی با چند گیاه زراعی




دو – پاورپوینت فیزیولوژی درختان میوه

درختان میوه از دو اندام اصلی شامل اندام هوایی (ساقه، برگ و گل) و اندام زیرزمینی (ریشه) تشکیل شده‌اند. رشد و نمو این اندام‌ها، شامل افزایش اندام هوایی در ارتفاع و قطر، رشد ریشه و توسعه سیستم ریشه، تشکیل شاخه‌ها و شاخه‌های فرعی و تکثیر بافت‌های جدید، باززایی و افزایش جمعیت سلول‌ها می‌باشد.

درختان میوه با فتوسنتز ترکیبات آلی مانند کربوهیدرات‌ها تولید می‌کنند. این کربوهیدرات‌ها به عنوان منابع انرژی درختان میوه استفاده می‌شوند و به وسیله انتقال درونی و توزیع در سراسر گیاه، به اندام‌های مختلف مانند میوه‌ها، برگ‌ها، شاخه‌ها و ریشه‌ها منتقل می‌شوند.

فیزیولوژی درختان میوه

در باغبانی و بوم‌شناسی، پیوند به روشی است که در آن یک گیاه بر روی ساقه یا ریشه یک گیاه دیگر کاشته می‌شود. فیزیولوژی پیوند به مطالعه تأثیر این عملکرد بر رشد و توسعه گیاهان می‌پردازد. تئوری‌های مختلفی نیز درباره اثرات متقابل پایه و پیوندک و مکانیسم‌های آن وجود دارد.

گل انگیزی به مجموعه فعالیت‌ها و روند‌هایی اطلاق می‌شود که منجر به تشکیل گل در گیاهان میوه می‌شود. این فرآیند شامل فعالیت‌های هورمونی، تغییرات فیزیولوژیکی و رشد ساختاری در گیاه است که به تشکیل گل و انجام عملکرد گرده افشانی و گردشگری میوه منجر می‌شود.

نونهالی به مرحله زندگی گیاهان از زمان جوانه زنی تا شروع فعالیت گلدهی و تشکیل میوه اطلاق می‌شود. در این مرحله، گیاهان رشد ساختاری و عملکردی خود را برای تولید گل و میوه آماده می‌کنند.

تشکیل میوه به فرآیند تبدیل گل پس از گرده افشانی به میوه درختان میوه گفته می‌شود. بررسی علل سال آوری درختان میوه شامل بررسی عواملی مانند شرایط آب و هوایی، زمان گرده افشانی و شرایط رشد و نمو درختان میوه است.

هورمون‌ها نقش مهمی در تشکیل میوه دارند. هورمون‌هایی مانند اوکسین، جیبرلین و سیتوکینین در فرآیندهای تشکیل و رشد میوه تأثیرگذار هستند و نقش مهمی در تنظیم فعالیت سلولی، رشد ساختاری و تمامیت میوه دارند.

مکانیسم تنک کردن شیمیایی گل و میوه و ریزش میوه‌ها: در برخی میوه‌ها، قبل از رسیدن به وضعیت کاملاً رسیده، فرآیند تنک کردن شیمیایی رخ می‌دهد. این فرآیند شامل تغییرات در ترکیب شیمیایی میوه، افزایش محتوای قند و رنگ، تغییر در ساختار سلولی و افزایش نرخ تنفس میوه است. ریزش میوه نیز به روندی گفته می‌شود که میوه از درخت جدا می‌شود و به زمین می‌افتد.

اندازه درختان و موضوعات پیری، دوره استراحت و مقاومت زمستانه درختان میوه، تئوریهای مربوط به اثر غلبه جوانه انتهایی: اندازه درختان میوه، دوره استراحت و مقاومت زمستانه درختان میوه از عواملی هستند که روند رشد و عملکرد درختان میوه را تحت تأثیر قرار می‌دهند. تئوری‌های مختلفی نیز درباره اثر غلبه جوانه انتهایی بر رشد و توسعه درختان میوه وجود دارد.

  • نوع فایل – پاورپوینت – 113 اسلاید
  • قیمت : 46/500 تومان

بعضی از سرفصل های فایل فیزلوژی گیاهی :

رشد و نمو درختان میوه ( اندامهای هوایی و زیرزمینی)، تولید، انتقال و توزیع کربوهیدراتها، فیزیولوژی پیوند و تئوریهای مربوط به اثر متقابل پایه و پیوندک، نقش آب، گل انگیزی، نونهالی و گلدهی، تشکیل میوه و گرده افشانی، بررسی علل سال آوری درختان میوه، تشکیل میوه و نقش هورمونها در آن، مکانیسم تنک کردن شیمیایی گل و میوه و ریزش میوه ها، اندازه درختان و موضوعات پیری، دوره استراحت و مقاومت زمستانه درختان میوه، تئوریهای مربوط به اثر غلبه جوانه انتهایی




سه – پاورپوینت فیزیولوژی گیاهی

سلول و بافت‌های گیاهی به عناصر اصلی تشکیل‌دهنده ساختمانی گیاهان اشاره دارند. سلول، واحد ساختاری کوچکتر است که از عناصری مانند غشاء پلاسمایی، سیتوپلاسم، میتوکندری، شبکه آندوپلاسمی و دستگاه گلژی تشکیل می‌شود. این سلول‌ها به هم متصل شده و بافت‌های مختلف را تشکیل می‌دهند.

پاورپوینت فیزیولوژی گیاهی

غشاء پلاسمایی (پلاسمالما، غشاء سیتوپلاسمی) نازک و قابل نفوذی است که سلول را از محیط خارجی جدا می‌کند و مواد و اطلاعات را از طریق آن ترارسانی می‌کند. سیتوپلاسم بخش سلول که شامل محلول‌های آبی و جامدات داخلی سلول است و در آن عملکردهای ضروری از جمله فتوسنتز و ترکیبات شیمیایی دیگر انجام می‌شود.

میتوکندری ساختارهای سلولی که نقش مهمی در تولید انرژی از طریق تنفس سلولی دارند. شبکه آندوپلاسمی سیستمی از لوله‌ها و کیسه‌ها درون سلول که موادی مانند پروتئین‌ها و آنزیم‌ها را در سراسر سلول حمل و نقل می‌کنند. دستگاه گلژی سازه‌ای که در ترکیب، ذخیره‌سازی و حمل برخی مواد در سلول نقش دارد.

پاورپوینت فیزیولوژی گیاهی

بافت محافظ شامل بافت‌هایی مانند پوسته، برگ، پوشش داخلی بذر و قشر دانه است. این بافت‌ها وظیفه حفاظت از سلول‌ها را بر عهده دارند و در مقابل آسیب‌های محیطی محافظت می‌کنند. استماتها، سازوکاری هستند که به وسیله آن آب و گازها در سلول‌های گیاه جابجا می‌شوند. این سازوکار با استفاده از ساختارهای کوچک و نازکی به نام استومات‌ها امکان‌پذیر می‌شود.

آوند های آبکش، سازوکاری هستند که در جذب و انتقال آب و مواد معدنی در گیاه نقش دارند. این آوندها از ریشه‌ها شروع می‌شوند و به سمت بالا در ساقه و سازه‌های گیاه پیش می‌روند. اسمز، پدیده نفوذ آب در سلول‌ها به صورت ترازو است که با تفاوت غلظت‌های محلول‌ها درون و خارج سلول ایجاد می‌شود. این پدیده باعث جذب و افزایش حجم سلول می‌شود.

پاورپوینت فیزیولوژی گیاهی

آماس، فرایندی است که در آن سلول‌ها در پاسخ به استیمولوس‌های خارجی مثل لمس یا تحریک حسی حرکت می‌کنند. عواملی مانند شدت نور، دما، رطوبت هوا، میزان دی اکسید کربن و وجود نیازهای گیاهی در تعرق تأثیر دارند. تعرق فرایند تبخیر آب از سطح سلول‌ها و بافت‌های گیاه است که منجر به تأمین آب مورد نیاز گیاه و خنک کردن آن می‌شود.

فرضیه پیوستگی مبنایی در فیزیولوژی گیاهی است که بر اساس آن فرایندهای فیزیولوژیکی در سلول‌ها و بافت‌ها به طور مستمر و پیوسته ادامه می‌یابد. این موضوعات برخی از موارد مهم در فیزیولوژی گیاهی هستند و بررسی آنها به درک بهتر عملکرد گیاهان و پاسخ آنها به شرایط محیطی کمک می‌کند.

  • نوع فایل – پاورپوینت – 119 اسلاید
  • قیمت : 47/600 تومان

بعضی از سرفصل های پاورپوینت فیزلوژی گیاهی :

سلول و بافتهای گیاهی، اجزای تشکیل دهنده سلول های گیاهی، غشاء پلاسمایی (پلاسمالما، غشاء سیتوپلاسمی)، سیتوپلاسم، میتوکندری، شبکه آندوپلاسمی، دستگاه گلژی، بافت محافظ (بافت های پوششی)، استماتها، آوند های آبکش، پدیده اسمز، آماس، عوامل موثر بر تعرق، آناتومی برگ، فرضیه پیوستگی




چهار – تشریح و فیزیولوژی گیاهی

منفذ در گیاهان به مجموعه‌ای از سلول‌ها و بافت‌ها اطلاق می‌شود که برای جذب و انتقال مواد مورد نیاز گیاه از محیط خارجی به کار می‌روند. انواع منفذ شامل ریشه‌ها، ساقه‌ها، برگ‌ها، استومات‌ها و تریکوم‌ها (ساقه‌های مو) می‌باشند. در دیواره‌های سلولی گیاهی، تغییرات شیمیایی متنوعی رخ می‌دهد که باعث تغییرات در ساختار و خواص دیواره سلول می‌شود. این تغییرات شامل گلیکان‌ها، پکتین‌ها، سلولوز و لیگنین می‌باشند.

تشریح و فیزیولوژی گیاهی

تیغه میانی و دیواره نخستین از نتایج تقسیم‌بندی سلولی در گیاهان است. در فرایند شکل‌گیری تیغه میانی، سلول‌های دختر در دو طرف سلول مادر قرار می‌گیرند و دیواره نخستین بین آنها تشکیل می‌شود. سیتوپلاسم قسمتی از سلول است که درون غشاء پلاسمایی واقع شده است و حاوی اجزای مختلفی است که وظایف مختلفی را در سلول انجام می‌دهند. اجزای سیتوپلاسم شامل ریبوزوم‌ها، میتوکندری‌ها، گلژی‌ها، ریزوزوم‌ها و آندوپلاسم‌ها می‌باشند.

پلاستها ساختارهایی هستند که درون سلول وجود دارند و مسئول تولید و ذخیره مواد غذایی در سلول هستند. انواع پلاستها شامل کلروپلاستها، لوکوپلاستها، کروموپلاستها و فئوپلاستها می‌باشند. بافت‌های گیاهی مجموعه‌ای از سلول‌های مشابه با وظایف و ساختار مشابه هستند که با هم تعامل می‌کنند. بافت‌های گیاهی شامل بافت مریستمی، بافت پارانشیمی، بافت محافظ، بافت ترشحی، بافت نگهدارنده و بافت هادی می‌باشند.

تشریح و فیزیولوژی گیاهی

دستگاه استوماتی در برگ‌ها قرار دارد و وظیفه تنظیم تعرق و تبادل گازها (تنفس و فتوسنتز) را داراست. استومات‌ها به کمک ساختار خاص خود، می‌توانند باز و بسته شوند و تبادل گازها و تبخیر را کنترل کنند. دستگاه رویشی شامل ریشه، ساقه و برگ است و به رشد و توسعه فیزیکی گیاه مربوط می‌شود. دستگاه زایشی شامل گل، میوه و بذر است و مرتبط با تولید مثل و انتشار گیاه می‌باشد.

  • نوع فایل – پاورپوینت – 230 اسلاید
  • قیمت : 92/500 تومان

بعضی از سرفصل های فایل فیزلوژی گیاهی :

منفذ و انواع آن، انواع تغییرات شیمیایی دیواره، چگونگی شکل گیری تیغه میانی و دیواره نخستین، سیتوپلاسم و اجزای آن، پلاستها، كلروپلاستها، لوكوپلاستها، كروموپلاستها، فئوپلاستها، بافت های گیاهی، بافت های مریستم و پارانشیم، انواع مریستم، بافت های محافظ، نقش دستگاه استوماتی، ساختار و نقش فلوژن، ساختار و نقش فلودرم، بافت های نگاهدارنده، بافت كلانشیم، بافت هادی، مقایسه پروتوگزیلم و متاگزیلم، بافت ترشحی، مفهوم ترشح و دفع در گیاهان، دستگاه رویشی، دستگاه زایشی




پنج – پی دی اف فیزیولوژی گیاهی

فیزیولوژی گیاهی علمی است که به مطالعه عملکرد و وظایف فیزیکی و شیمیایی گیاهان می‌پردازد. هدف اصلی فیزیولوژی گیاهی درک فرایندهای زنده در گیاهان و تحلیل عملکرد و تعاملات مختلف سلول‌ها، بافت‌ها و اندام‌های گیاهی است.
پی دی اف فیزیولوژی گیاهی تغذیه و جذب در گیاهان شامل فرایندهای مربوط به جذب عناصر غذایی از خاک توسط ریشه‌ها، انتقال و توزیع آنها در سراسر گیاه و مصرف آنها در فرایندهای متابولیکی گیاه می‌شود. رشد و نمو گیاهی عبارتند از افزایش حجم و اندازه گیاه در طول زمان. رشد گیاهی شامل افزایش تعداد و اندازه سلول‌ها و اندام‌ها است، در حالی که نمو گیاهی به تغییر شکل و الگوی گیاه در طول زمان اشاره دارد.

شبکه آندوپلاسمی یک سیستم پیچیده از کانال‌ها و حفره‌های کوچک درون سیتوپلاسم سلول است که برای حمل و انتقال مواد مورد نیاز در سلول مسئولیت دارد. این سیستم شامل شبکه آندوپلاسمی سخت (ER) و شبکه آندوپلاسمی نرم (SR) است. پلاسمولیز و تورژسانس دو پدیده مرتبط با تغییر حالت آب در سلول گیاهی هستند. پلاسمولیز به خشک شدن سلول و جدا شدن غشاء سلول از دیواره سلولی مربوط می‌شود، در حالی که تورژسانس به تورم سلول و فشار سلولی ناشی از ورود آب به سلول مربوط می‌شود.

پی دی اف فیزیولوژی گیاهی

سیستم آوندی شامل ریشه، ساقه و برگ‌های گیاه است که وظیفه انتقال آب، مواد مغذی و ساختاریتهای دیگر درون گیاه را بر عهده دارد. فتوسنتز فرایندی است که در سلول‌های سبز گیاهان با استفاده از نور خورشید، آب و دی اکسید کربن انجام می‌شود. در این فرایند، نور خورشید به انرژی شیمیایی تبدیل می‌شود و در مولکول‌های گلوکز ذخیره می‌شود.

فتوسیستم مجموعه‌ای از پیگمانت‌های گیاهی است که در فرایند فتوسنتز نقش دارند. این پیگمانت‌ها شامل کلروفیل‌ها، کاروتنوئیدها و فیکوبیلیپروتئین‌ها است. فسفوریلاسیون نوری به فرایند انتقال انرژی نوری در فتوسیستم‌ها و تبدیل آن به انرژی شیمیایی در فتوسنتز اشاره دارد. تنفس در گیاهان فرایندی است که در آن اکسیژن مصرف می‌شود و دی اکسید کربن تولید می‌شود. این فرایند انرژی مورد نیاز گیاه را تأمین می‌کند و مشابه تنفس در حیوانات است.

پی دی اف فیزیولوژی گیاهی

مریستم‌ها مناطقی در گیاهان است که به رشد و تجدید سلول‌ها و بافت‌ها مرتبط هستند. این شامل مریستم ریشه، مریستم برگی و مریستم ساقه است. هورمون‌ها و تنظیم کننده‌های رشد مولکول‌های شیمیایی هستند که نقش مهمی در رشد و تنظیم فرایندهای زیستی گیاهان دارند. این هورمون‌ها شامل اکسین‌ها، جیبرلین‌ها، سیتوکینین‌ها، اسکسیلین‌ها و اسید ابسیسیک است. جیبرلین یک هورمون رشد است که در رشد ساقه‌ها، افزایش طول برگ‌ها و شکوفه‌ها و تشکیل میوه‌ها نقش دارد. این هورمون از سمپایزه‌ها ساخته می‌شود و تحت تأثیر نور و شرایط رشد قرار می‌گیرد.

  • نوع فایل – پی دی اف – 307 صفحه
  • قیمت : 89/500 تومان

بعضی از سرفصل های فایل فیزلوژی گیاهی :

تعریف و هدف فیزیولوژی گیاهی، تغذیه و جذب در گیاهان، رشد و نمو گیاهی، شبکه آندوپلاسمی، پلاسمولیز و تورژسانس در سلول گیاهی، سیستم آوندی، فتوسنتز در گیاهان، فتوسیستم، فسفوریلاسیون نوری، تنفس در گیاهان، رشد و نمو گیاهی، مریستم ها، هورمون ها و تنظیم کننده های رشد، جیبرلین




شش – پاورپوینت میتوکندری

میتوکندری یا اندام انرژی گردان در سلول‌های گیاهی و جانوری وجود دارد و نقش مهمی در فرایند تولید انرژی دارد. در مرحله نهایی تنفس سلولی، الکترون‌ها از نقاط قوی تر به نقاط ضعیف‌تر سیستم انتقال الکترون منتقل می‌شوند. این انتقال الکترون باعث ایجاد گرادیان پروتونی بین فضای ماتریکس میتوکندری و فضای میان غشا میتوکندری می‌شود. سپس این گرادیان پروتونی با استفاده از آنزیم ATP سنتاز به ساخت ATP (ادنوزین تری فسفات) که یک مولکول انرژی قابل استفاده است، منجر می‌شود. این فرایند به عنوان فسفریلاسیون اکسیداتیو هم شناخته می‌شود.

تنفس میتوكندیایی

تنفس میتوکندریایی فرایندی است که در میتوکندری ها اتفاق می‌افتد و به تبدیل گلوکز و دیگر مواد غذایی به انرژی قابل استفاده برای سلول می‌پردازد. در این فرایند، گلوکز و سایر ذرات غذایی در حضور اکسیژن به دی اکسید کربن، آب و انرژی تبدیل می‌شوند. این انرژی در قالب ATP ذخیره می‌شود و در فعالیت‌های سلولی استفاده می‌شود. تنفس میتوکندریایی شامل سه مرحله مهم است: گلیکولیز، چرخه ترکیب اسیدهای آمینه و اکسیداسیون همراه.

  • نوع فایل – پاورپوینت – 40 اسلاید
  • قیمت : 15/500 تومان

بعضی از سرفصل های فایل فیزلوژی گیاهی :

انتقال الكترون در میتوكندری و ساخت ATP، تنفس میتوكندیایی




هفت – آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی

کاروتنوئیدها گروهی از رنگدانه‌های طبیعی هستند که در بسیاری از گیاهان وجود دارند. برای استخراج کاروتنوئیدها از بافت گیاهی، معمولاً از محلول متانولی استفاده می‌شود. سپس با استفاده از تجزیه طیف جذبی، جذب نور توسط کاروتنوئیدها و گزانتوفیل‌ها بررسی می‌شود.

کلروپلاست یا بروموپلاست، اندامی است که درون سلول‌های گیاهی وجود دارد و مسئول انجام فرایند فتوسنتز است. ساختمان کلروپلاست شامل غشاء داخلی و خارجی است که بین آنها یک ماتریس پروتوپلاستی وجود دارد. درون کلروپلاست‌ها، ساختارهایی به نام تیلاکوئیدها وجود دارند که نقش مهمی در فرایند فتوسنتز دارند.

آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی

آنزیم‌های تنفسی در گیاهان نقش مهمی در فرایند تنفس دارند. این آنزیم‌ها مسئول کاتالیز واکنش‌های شیمیایی مرتبط با تنفس سلولی هستند. به عنوان مثال، آنزیم سیتوکروم C اکسیداز در زنجیره نقل الکترون‌های تنفسی در میتوکندری موجود است و نقش مهمی در تولید انرژی دارد.

آمیلازها گروهی از آنزیم‌ها هستند که مسئول تجزیه آمیدوگلیکوزیدها (استارچ) به گلوکز هستند. جداسازی و بررسی آمیلازها به منظور بررسی ویژگی‌های آنزیمی آنها، مکانیسم کاتالیز و تأثیر شرایط محیطی مختلف بر فعالیت آنزیمی انجام می‌شود. این مطالعات به درک بهتر فرایندهای تجزیه استارچ در گیاهان کمک می‌کند.

  • نوع فایل – پی دی اف – 30 صفحه
  • قیمت : 15/500 تومان

بعضی از سرفصل های فایل فیزلوژی گیاهی :

فتوسنتز، رنگدانه های فتوسنتزی، استخراج كاروتنوئیدها از بافت گیاهی و ترسیم طیف جذبی كاروتن و گزانتوفیل، بررسی ساختمان کلروپلاست، آنزیم تنفسی، جداسازی و بررسی آمیلازها، نحوه تهیه گزارش




هشت – تنش سرما بر فیزیولوژی درختان میوه

تنش سرما می‌تواند بر فیزیولوژی درختان میوه تأثیرات متنوعی داشته باشد. در زمان تنش سرما، گیاهان میوه قادر به تطبیق با شرایط سرد و منجمد نیستند، و این ممکن است به آسیب و خسارت در آنها منجر شود. چندین جنبه از فیزیولوژی درختان میوه که تحت تأثیر تنش سرما قرار می‌گیرند، عبارتند از:

سرمازدگی و آسیب به نیروهای رشدی می‌تواند به کاهش رشد درختان میوه و کوچک شدن برگ‌ها و شاخه‌ها منجر شود. همچنین، میزان گلدهی و تولید میوه نیز ممکن است کاهش یابد.

در اثر تنش سرما، برخی از اجزای درختان میوه مانند رگ‌ها، ساقه‌ها و سلول‌ها ممکن است تخریب شوند. برخی از این آسیب‌ها ممکن است ظرفیت گیاه برای جذب آب و مواد مغذی را کاهش دهند و در نتیجه به کاهش رشد و توسعه درختان میوه منجر شوند.

درختان میوه ممکن است به تغییرات فیزیولوژیکی در پاسخ به تنش سرما مبتلا شوند. به عنوان مثال، میزان تنفس درختان میوه در زمان سرمازدگی کاهش می‌یابد و ممکن است برخی فرآیندهای متابولیکی در گیاه تحت تأثیر قرار گیرند.

سرمازدگی می‌تواند باعث تشکیل یخ در بافت‌های درونی گیاه شود که منجر به تخریب سلول‌ها و بافت‌های حیاتی می‌شود. این آسیب‌ها می‌توانند تجمع شوند و در طول زمان به کاهش عملکرد و ضعف عمومی درختان میوه منجر شوند.

  • نوع فایل – پی دی اف – 30 صفحه
  • قیمت : 15/500 تومان

بعضی از سرفصل های فایل فیزلوژی گیاهی :

اثرات تنش سرما بر فرآیندهای مختلف گیاهی، اثر تنش سرما در سطح سلولی، مقاومت گیاهان در برابر تنش سرما، اصول ژنتیکی تحمل به سرما، افزایش اسیدهای چرب غیر اشباع، اثر تنش سرما بر مراحل رویشی و زایشی گیاه، به نژادی گیاهان برای مقاومت به سرما




پیشنهاد ویژه

در این بخش می توانید همه فایل هایی فیزیولوژی گیاهی که در بخش های بالایی ذکر شده اند را دانلود کنید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده در این زمینه به شمار می رود. همچنین امکان خرید همه فایل های بالا با تخفیف 70 درصدی نیز فراهم شده است.

  • قیمت (همه موارد بالا با هم بدون تخفیف) : 422/100 تومان
  • قیمت (همه موارد بالا با تخفیف 70 درصدی) : 126/600 تومان


در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *