دانلود 6 فایل مختلف در مورد کشاورزی مرکبات

وجود نور کافی و کامل از دیگر عوامل حائز اهمیت در رشد و باروری مرکبات محسوب می‌شود. برای اینکه شاخه‌های درخت از شکل و تراکم کافی برخوردار باشند به جذب و ذخیره مقادیر کافی از نور خورشید نیازمند خواهند. بود جذب نور فرایند فتوسنتر را بهبود بخشید، غذارسانی به بخش‌ها و اندام‌های مختلف گیاه را امکان پذیر می‌کند و در شکل در تولید میوه‌‌هایی با حجم مناسب، رنگ ایده‌آل و طعم طبیعی موثر است. لذا لازم است کاشت درختان مرکب در مناطق نورگیر صورت گیرد.

یک – پاورپوینت گرده افشانی در مرکبات

گرده افشانی در مرکبات شامل مراحل مختلفی است که همه آنها در این فایل با ذکر توضیحات بطورت کامل تشریح شده است. در مناطق نیمه گرمسیری گل انگیزی در اواخر دی ماه ولی در مناطق گرمسیری، گل انگیزی بواسطه یک دوره خشکی یک ماهه صورت می گیرد. زمان نمو گلهای موجود در یک گل آذین تا حد زیادی با هم فرق دارد. جوانه جانبی گل پس از نمو جوانه انتهایی شروع به نمو می نمایند.

مرکبات

رشد لوله گرده در دمای کمتر از ºC 20 متوقف می شود . دمای مطلوب برای رشد لوله گرده C º30-25 می باشد و در مدت 4-2 هفته بسته به دما رشد می کند. دمای پایین در فصل گلدهی، یکی از عوامل افزایش طول دوره گلدهی است. تعداد کمتری از گلهای اول فصل نسبت به گلهای آخر فصل تبدیل به میوه می شوند که احتمالاً پایین بودن دما در ابتدای فصل، فعالیت زنبورها یا رشد لوله گرده را محدود می سازد.

  • نوع فایل : پاورپوینت – 26 اسلاید
  • برای دانلود به انتهای فایل مراجعه کنید

 

 

دو – طرح توجیهی اسانس گیری

این فایل به پروژه تولید کنسانتره اسانس از مرکبات اختصاص یافته است. از مواردی که در مورد این طرح بیان شده است می توان به ویژگی محصول یا طرح، موارد کاربرد، محل تامین موارد اولیه، اشتغال زایی، زیر بنا، میزان مصرف سالانه یوتولیتی، سرمایه ثابت، سرمایه در گردش، میزان واردات محصول مشابه در سه سال گذشته، پیشبینی صادرات محصول سالانه، نقطه سر به سر تقریبی و پیشنهاد محل اجرای طرح اشاره کرد. مطالعات امکان سنجی معمولا مطالعات کارشناسی هستند که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری انجام می گیرد و طرح را از نظر اقتصادی و سایر موارد مورد بررسی قرار می دهد.

  • نوع فایل : پی دی اف – 70 صفحه
  • برای دانلود به انتهای فایل مراجعه کنید

 

 

سه – سبز زدایی مرکبات

سبززدایی مرکبات بصورت مستقیم به میزان فروش این محصول مرتبط است. بسیاری از مصرف کنندگان میوه های مرکبات نارنجی رنگ را ترجیح میدهد. به عقیده اکثر مصرف کنندگان میوه های سبز زنگ معمولا نرسیده هستند.

در طی ای عملیات با اضافه کردن برخی موارد به مرکبات رنگ آنها از سبز به زرد تغییر می کند. یکی از موادی که در این عملیات از آنها استفاده می شود اتیلن است. اتیلن فقط روی ظاهر مرکبات تاثیر می گذارد و روی طمع و مزه مرکبات تغییری ایجاد نمی کند. این عملیات معمولا بلافاصله بعد از برداشت باید انجام شود. بهتر است در زمان انجام این عملیات میوه مرکبات مرطوب باشند.

  • نوع فایل : پی دی اف – 19 صفحه
  • برای دانلود به انتهای فایل مراجعه کنید

 

 

چهار – آسیب های مکانیکی در مرکبات

مرکبات دارای آسیب های بسیار زیادی هستند. از جمله این آسیب های مکانیکی هستند. از بقیه موارد می توان به آسیب های قبل و بعد از برداشت، خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملیات اتقا بسته بندی و انبار اشاره کرد.

مرکبات

همچنین در این فایل آسیب های ناشی از ضربه، آسیب ناشی از کبودی و بریدگی، آسیب ناشی از فشردگی بطور کامل تشریح شده است همچنین سایر خسارت ها مانند خسارت تگرگ، باد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه و گونه و ارقام مرکبات و همچنین برداشت مرکبات تشریح می شود. حمل و نقل و جابجایی آخرین موضوعی است که در این فایل توضیح داده شده است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 22 صفحه
  • برای دانلود به انتهای فایل مراجعه کنید

 

 

پنج – گلدهی و تشکیل میوه در مرکبات

این فایل با گلدهی مرکبات شروع می شود. سپس موضع جوانه زدن مرکبات تشریح شده است. از جمله مواردی که در جوانه زدن تشریح شده است می توان به مرحله گل القایی، مرحله گل آغازی، مرحله گل شکفتگی اشاره کرد. سپس فنولوژی گلدهی و عوامل موثر بر برگ دار شدن گل آذین ذکر شده است. همچنین عوامل تاثیر گذار بر گلدهی مرکبات شامل عوامل اقلیمی، تغذیه، سوخت و ساز، کربوهیدرات ها، مواد شبه هورمونی و نقش میوه گفته می شود. انتهای فایل نیز به موضوع تشیکل میوه اختصاص یافته است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 28 صفحه
  • برای دانلود به انتهای فایل مراجعه کنید

 

 

شش – ناهنجاری فیزیولوژیکی مرکبات

بطور کلی ناهنجاری های فیزیولوژیکی به دو دسته قبل و بعد از برداشت تقسیم می شوند. از انواع قبل از برداشت می توان به یخ زدگی، گرانوله شدن، ترکیدگی، ترک خوردگی میان بر پوست، پفکی شدن، آفتاب سوختگی و لکه های سطحی روشن و تیره اشاره کرد.

همچنین از انواع پس از برداشت می توان به صدمه سرمازدگی، لکه روغنی، زنگ پوست، پتکا، پوست راه راه، فروپاشی گلگاه، فروپاشی دمگاه میوه و لکه حرفه ای یا پیتینگ اشاره کرد. موضوع آخری که در این فایل تشریح شده است پیری مرکبات می باشد. ناهنجاری های فیزیولوژیکی نتیجه مستقلیم عملکرد ناقص فرآیند های فیزیولوژیکی درون بافت های میوه است.

  • نوع فایل : پی دی اف – 24 صفحه
  • برای دانلود به انتهای فایل مراجعه کنید

 

 

دانلود همه فایل های معرفی شده 

در این بخش می توانید همه فایل هایی که در بخش های بالایی معرفی شده است را دانلود کنید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده به شمار می آید.

موارد موجود در پکیج (توضیحات هر مورد در بخش های بالایی ذکر شده است) :

  • یک – پاورپوینت گرده افشانی در مرکبات (پاورپوینت – 26 اسلاید)
  • دو – طرح توجیهی اسانس گیری (پی دی اف – 70 صفحه)
  • سه – سبز زدایی مرکبات (پی دی اف – 19 صفحه)
  • چهار – آسیب های مکانیکی در مرکبات (پی دی اف – 22 صفحه)
  • پنج – گلدهی و تشکیل میوه در مرکبات (پی دی اف – 28 صفحه)
  • شش – ناهنجاری فیزیولوژیکی مرکبات (پی دی اف – 24 صفحه)

 

قیمت (همه موارد بالا با هم) : 45/500 تومان

 

لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایان می شود.


در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *