گیاهان به تغییرات محیطی و عوامل بیرونی حساس هستند و هر یک بسته به نوع، گونه و میزان مقاومت خود نسبت به محرکهای مذکور واکنش نشان میدهند. یکی از مهمترین عواملی که سبب ایجاد واکنشهای منفی از جانب گونههای گیاهی میشود، اثرات دما و نوسانات درجه دمایی در محیط است. سرما و گرما هر یک در قالب تنشهایی با قدرت تخریب و دگرگونی در گیاه اعمال اثر کرده و رشد، تکثیر و زندگی طبیعیشان را در معرض خطر قرار میدهد. خرید دستگاه مقابله با تنش سرمایی میتواند این مشکلات را به حداقل برساند.
یک – بررسی آسیب سرما و یخبندان در مرکبات و کیوی
جهت مقابله با ایجاد تنش سرمایی در گیاهان و رفع تاثیرات منفی ناشی از سرما زدگی در آنها میتوان علاوه بر اصلاح بذرها و مقاوم سازی آنها، اهلی کردن گونههای وحشی و مقاوم و آمیزش گیاهان وحشی و زراعی، از دستگاه رفع تنش سرما استفاده نمود. خرید دستگاه مقابله با تنش سرمایی و استفاده از آن به بافتها و اندامهای گیاه جهت مقاومت در برابر تاثیرات سرما کمک کرده و افت دما در شرایط نامساعد را تعدیل میکند. استفاده از این محصول جهت رفع تنشهای سرمایی گیاهان، راه حلی تضمین شده، سریع و کم هزینه است که با هدف اصلاح گیاهان و کمک به حفاظت از آنها به طراحی و تولید رسیده است.
این فایل ابتدا با توضیح تنش یخبندان و شرایط ایجاد آن شروع می شود. در فصل دوم در مورد روش های مقابله با خسارت های ناشی از یخبندان توضیحاتی ارائه شده است. از سایر موارد می توان به جلوگیری از شکست شاخه درختان مرکبات ناشی از نشست و سنگینی برف اشاره کرد. همچنین پیشنهادهای لازم برای باغداران بعد از یخبندان نیز ارائه شده است. بخش آخر این فایل کامل به وضعیت گل دهی و میوه دهی بعد از تنش یخبندان اختصاص یافته است.
- نوع فایل : پی دی اف – 93 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
دو – پاورپوینت تنش سرمایی در گیاهان
تنش سرمایی تاثیرات منفی و مخربی است که بر گیاه و بخشهای درونی و بیرونی آن اعمال میشود. این تاثیر بر فرایند فتوسنتز غالبا در دمای بالاتر از صفر (محدوده دمایی ۰ تا ۱۵ درجه سانتی گراد) ایجاد میشود. سرما زدگی و یخ زدگی مهمترین جنبههای کاهش دما هستند که گیاهان را تحت تاثیر قرار میدهند.
در این پاورپوینت تنش سرما ابتدا پارامترهای تغییر دهنده دمای گیاهان بررسی می شود. در ادامه اصول و روش های پیش بینی تاریخ وقوع یخ بندان توضیح داده می شود. در بخش آخر توضیحاتی در مورد مقابله با تنش سرما و یخ زدگی در گیاهان ارائه شده است. ارائه توضیحات با عکس از مزیت های اصلی این فایل است.
- نوع فایل : پاورپوینت – 35 اسلاید
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
سه – دستورالعمل اجرایی مقابله با سرمازدگی محصولات زراعی و باغی
این فایل یکی از کامل ترین ها در مورد تنش سرما و همچنین مقابله با سرمازدگی به شمار می رود. استفاده از دستگاه های مختلف در زمان یخبندان و به کارگیری روش های حفاظتی از جمله بخش های مهم این فایل به شمار می رود. همچنین زهکشی هوای سرد، انتخاب بوته مناسب، مدیریت کود دهی، هرس مناسب، آبیاری صحیح، پوشاندن گیاهان با پوشش های مناسب، ماشین های باد با جریان عمودی از دیگر بخش های این فایل به شمار می روند. فصل دوم این فایل به موضوع ارزیابی و پیش بینی یخبندان اختصاص یافته است.
- نوع فایل : پی دی اف – 91 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
چهار – تنش سرمایی و یخبندان
در این فایل ابتدا توضیحات کاملی در مورد انواع یخبندان از جمله بخبندان انتقالی و تشعشعی ارائه شده است. عوامل موثر در میزان مقاومت مرکبات به سرما و یخ زدگی از دیگر بخش های این فایل به شمار می روند. آسیب های ناشی از یخبندان در مرکبات و راهکاری های پیشگیری آنها از موضوعات مهم اشاره شده هستند. بخش آخر این فایل به ارائه توصیه های مهم به باغداران در مورد تنش سرما و دوران یخبندان به پایان می رسد.
- نوع فایل : پاورپوینت – 22 اسلاید
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
پنج – کاهش خسارت سرمازدگی و تگرگ در محصولات کشاورزی
بطور کلی محصولات باغی با چند نوع تنش در اثر تغییرات جوی روبرو هستند. تگرگ و سیل، سرمای بهاره و سرمایه پایز و زمستان از جمله مهم ترین این موارد به شمار می رود. تنش سرما که در دو شکل سرمازدگی و یخبندان خودنمایی می کند ازجمله سایر تنش ها به شمار می روند. در این فایل ابتدا طبقه بندی از گیاهان بر اساس واکنش آنها به تنش سرما ارائه شده است.
از مهمترین بخش های این فایل می توان به روش های حفاظت از گیاهان در برابر سرمازدگی اشاره کرد. روش های دیگر مانند زهکشی هوا، رنگ کردن تنه درخت و … در این فایل بصورت کامل توضیح داده شده است. این فایل با ارائه تصاویر و توضیحات کامل یکی از بهترین فایل ها در زمینه تنش سرما و سرمازدگی در کشاورزی به شمار می رود.
- نوع فایل : پی دی اف – 78 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
شش – پاورپوینت تنش سرمایی در گندم
در این پاورپوینت کامل در ابتدا توضیحاتی در مورد سرمازدگی ارائه شده است. سپس بطور کامل تنش سرمایی در گندم بررسی می شود.سرما می تواند در مراحل مختلف کاشت و رشد گندم به آن آسیب بزند که در این فایل بطور کامل همه مراحل و آسیب هایی که در مراحل مختلف به گندم ممکن است وارد شود بررسی شده است.
در بخش بعدی این پاورپونت توضیحاتی در مورد مدیریت گندم آسیب دیده در اثر تنش سرما ارائه شده است. روش های فعال و غیر فعال مقابله با سرمازدگی گندم از دیگر بخش های این فایل به شمار می رود. ارائه توضیحات کامل با تصاویر مرتبط از مزیت های این فایل به شمار می رود.
- نوع فایل : پاورپوینت – 90 اسلاید
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
هفت – داشت کلزا (سرمازدگی و یخ زدگی)
کلزا در دو شکل بهاره و پاییزه برداشت می شود. در مناطق سرد و معتدل ارقام زمستانه کشت می شود از بخش های مهم این فایل می توان به تاثیر سرما در مرحله جوانه زنی کلزا اشاره کرد. از دیگر بخش های این فایل می توان به اثرات سرما در مرحله استقرار گیاهچه اشاره کرد. تاثیر سرما در مرحله رشد رویشی کلزا از دیگر بخش های این فایل به شمار می رود. ساقه دهی کلزا نیز بر اثر سرما می تواند تاثیر زیادی بگیرد که در این فایل بصورت مشروح این موضوع پرداخته شده است.
- نوع فایل : پی دی اف – 36 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
هشت – دستورالعمل مدیریت تغذیه گیاه گندم و کلزا در شرایط تنش سرما
پس از بروز تنش سرمایی در نتیجه افت دما لازم است به روشهای اصولی و با بررسیهای کارشناسی شده، میزان ایجاد آسیب در گیاهان بررسی شود تا جبران پذیر یا جبران ناپذیر بودن آسیبها مشخص شود. خسارات جبران پذیر عموما کاهش فتوسنتز، تنفس و آبرسانی در گیاه را شامل میشوند و میتوان آنها را با آبیاری و جذب نور مناسب جبران نمود. این درحالی است که صدمات جبران ناپذیر طیف گستردهای از زیانهای عمیق و اساسی را در بر میگیرند. مثلا در صورت تخریب کلروفیلها و پیری زودرس گیاه در نتیجه افت دمای شدید و طولانی، راهی برای احیای گیاهان و کمک به آنها جهت از سر گیری روند رشد و نمو و تکثیر وجود ندارد.
گیاهان زراعی می توانند در اثر تنش سرما آسیب زیادی ببینند. از جمله گیاهان حساس به سرما می توان به گندم و کلزا اشاره کرد. در این فایل بصورت کاملا تخصصی به خسارت سرمازدگی در کلزا و گندم اشاره شده است. همچنین دستورالعمل های مختلف از جمله کوددهی برای مقاوم سازی این دو محصول نیز ارائه شده است.
- نوع فایل : پی دی اف – 32 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
نه – سرمازدگی بهاره در پسته و روشهای كنترل آن
در سال های اخیر در کشورمان بیشترین آسیبی که به پسته ها رسیده از بخش سرمازدگی بهاره بوده است. این خسارت ها معمولا باعث آسیب به جوانه های گل، از بین رفتن کیسه جنینی، عقیم شده گرده و سیاه شدن تمامی خوشه گل بدلیل مرگ سلول ها در اثر یخ زدگی می شوند. در بخش بعدی این فایل روش های مشاهده علائم سرما زدگی در پسته ارائه شده است. روش های مقابله با تنش سرما در پسته با ذکر تصویر از مزیت های اصلی این فایل است.
- نوع فایل : ورد – 10 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
ده – تنش سرمایی و اثر آن بر فیزیولوژی درختان میوه
در این فایل با تعریف کامل تنش سرما و محدوده دمای بهینه آغاز می شود. اثرات تنش سرما بر فرآیند های مختلف گیاهی و همچنین اثر سرما بر فیزیولوژی گیاه از جمله بخش های مهم این فایل به شمار می روند. مقاومت گیاهان در برابر تنش سرما و بررسی این موضوع در مراحل مختلف رشد و نمو از دیگر بخش های این فایل هستند. در پایان این فایل به موضوع اصول ژنتیکی تحمل به سرما پرداخته می شود.
- نوع فایل : پی دی اف – 31 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
یازده – روش های مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی
این فایل با موضوع روش های مقابله با یخبندان و سرمازدگی آغاز می شود. روش های حفاظتی فعال و کوتاه مدت و استفاده از وسایل گرم کننده از دیگر بخش های این فایل هستند. استفاده از چاهک معکوس، بادشکن، مه مصنوعی، روش های حفاظتی غیر فعال یا بلند مدت در این فایل بطور کامل تشریح شده اند. بخش آخر این فایل کامل به موضوع انتخاب ارقام مناسب و مقائم در برابر سرمازدگی اختصاص یافته است.
- نوع فایل : پی دی اف – 26 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
دوازده – سرمازدگی در کشاورزی و راه های کنترل آن
تاثیرات مخرب سرما زدگی به طور معمول در دماهای بالای صفر و بین ۰ تا ۱۰ درجه سانتی گراد بروز مییابد. این نوع تنش بر فتوسنتز تاثیر چشمگیری خواهد داشت. یخ زدگی به عنوان دومین عامل تنش سرمایی در دماهای زیر صفر (یخبندان) ایجاد شده و باعث میشود بافتها و اندامهای گیاهان یخ بزنند. استفاده از دستگاه مقابله با تنش سرمایی به رفع این مشکل کمک میکند.
برای مقابله با تنش سرما معمولا از روش های کوتاه مدت یا فعال و روش های بلند مدت یا غیر فعال استفاده می شود. هر دو موضوع در این فایل بطور کامل توضیح داده شده اند. هر گیاه معمولا حساسیت ویژه ای به سرما دارد که این موضوع نیز بررسی شده است. در ابتدای این فایل توضیحات کاملی در مورد انواع سرما و حالت های خسارت سرما ارائه شده است .
- نوع فایل : پی دی اف – 21 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
سیزده – راهکاری مدیریتی قبل و بعد از تنش یخبندان در مرکبات
تنش یخبندان از جمله مهمترین تنش های گیاهان بخصوص مرکبات به شمار می روند. در این فایل بطور کاملا تخصصی به موضوع روش های مقابله با خسارت های ناشی از یخبندان در مرکبات پرداخته شده است. از جمله موارد مهم در این فایل می توان به نوع خاک، سفید کردن تنه، حذف علف هرز، مدییریت تغذیه درخت، مرطوب کردن خاک های خشک، و حفاظت از نهال گلدانی در فضای آزاد اشاره کرد. همچنین وضعیت گل دهی و میوه دهی بعد از تنش یخبندان از دیگر بخش های این فایل به شمار می رود.
- نوع فایل : پی دی اف – 19 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
چهارده – راه های پیشگیری از خسارت سرمازدگی در انگور
رنگ پریدگی، تغییر رنگ، تخریب بافت، کاهش رشد، ناتوانی در تکثیر، عدم جذب مواد مغذی، عدم انتقال فراوردههای حاصل از فتوسنتز، عدم ایجاد جوانهها و … از جمله مهمترین علائمی است که پس از بروز تنش سرما در گیاهان مشاهده میشود. تنش سرما در گونههای گیاهی منجر به ایجاد خسارات و صدمات گوناگون میشود، چرا که با وارد شدن استرسهای سرمایی به پیکره گیاه، روند رشد و فعالیت آن مختل خواهد شد.
این فایل با توضیح کامل سرما زدگی و تنش سرما و انواع آن آغاز می شود. سپس در ادامه موضوع مورد به دوره خواب در درختچه انگور و رابطه آن با سرما زدگی پرداخته شده است. بخش سوم این فایل به موضوع فاکتورهای ژنتیکی و محیطی تاثیرگذار در مقاومت به سرما در انگور اختصاص یافته است. عوامل مدیریت تاثیرگذار در مقاومت به سرما در انگور بخش پایانی این فایل می باشد.
- نوع فایل : پی دی اف – 16 صفحه
- برای دانلود فایل به انتهای فایل مراجعه کنید
دانلود همه فایل های تنش سرمایی در گیاهان
در این بخش می توانید همه فایل هایی که در بخش های بالایی توضیح داده شده اند را دانلود کنید. این مجموعه بزرگترین و کامل ترین پکیج منتشر شده در مورد تنش سرمایی در گیاهان در اینترنت به شمار می رود.
موارد موجود در پکیج(توضیحات هر مورد در بخش های بالایی ارائه شده است) :
- یک – بررسی آسیب سرما و یخبندان در مرکبات و کیوی (پی دی اف – 93 صفحه)
- دو – پاورپوینت تنش سرمایی در گیاهان (پاورپوینت – 35 اسلاید)
- سه – دستورالعمل اجرایی مقابله با سرمازدگی محصولات زراعی و باغی (پی دی اف – 91 صفحه)
- چهار – تنش سرمایی و یخبندان (پاورپوینت – 22 اسلاید)
- پنج – کاهش خسارت سرمازدگی و تگرگ در محصولات کشاورزی (پی دی اف – 78 صفحه)
- شش – پاورپوینت تنش سرمایی در گندم (پاورپوینت – 90 اسلاید)
- هفت – داشت کلزا (سرمازدگی و یخ زدگی) (پی دی اف – 36 صفحه)
- هشت – دستورالعمل مدیریت تغذیه گیاه گندم و کلزا در شرایط تنش سرما (پی دی اف – 32 صفحه)
- نه – سرمازدگی بهاره در پسته و روشهای كنترل آن (ورد – 10 صفحه)
- ده – تنش سرمایی و اثر آن بر فیزیولوژی درختان میوه (پی دی اف – 31 صفحه)
- یازده – روش های مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی (پی دی اف – 26 صفحه)
- دوازده – سرمازدگی در کشاورزی و راه های کنترل آن (پی دی اف – 21 صفحه)
- سیزده – راهکاری مدیریتی قبل و بعد از تنش یخبندان در مرکبات (پی دی اف – 19 صفحه)
- چهارده – راه های پیشگیری از خسارت سرمازدگی در انگور (پی دی اف – 16 صفحه)
- قیمت (همه موارد بالا با هم) : 45/500 تومان
لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایان می شود
در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید