گیاه بنه یا پسته وحشی درختی است که میوههای آن به درخت پسته شباهت زیادی دارند اما به لحاظ ابعاد و اندازه نسبت به پستههای معمولی کوچکترند. درختان بنه درختانی بلند هستند که ارتفاعشان در فضاهای به حدود ۷ تا ۹ متر میرسد و میتوان آنها را در نواحی کم آب و نیمه خشک پرورش داد. مناطق کوهستانی ایران جایگاه مناسبی برای کشت درختان بنه محسوب میشوند.
این درخت خشکی پسند نسبت به تاثیرات گرما و خشکی پایداری بالایی نشان داده و میتواند سالانه میوههای فراوانی تولید نماید. میوههای درخت بنه در آغاز به رنگ صورتی مشاهده میشوند اما رفته رفته به قرمز تغییر رنگ میدهند و در فصل رسیدن نیز به رنگ سبز در خواهند آمد. این میوههای سفت و روغنی اندازهای کوچک و مزهای ترش دارند و صمغ حاصل از آنها بهای زیادی دارد.
یک – راهنمای کاشت بنه
در مورد آبیاری درختان بنه باید خاطر نشان کرد که این گیاهان به میزان محدودی از آبیاری نیاز دارند و در حد فاصل هر دوره آبیاری باید به خشک شدن خاک توجه نمود. به عبارت دیگر با به انجام رساندن آبیاری بنهها لازم است آبیاری بعدی را به زمانی موکول کنید که خاک بستر گیاه به طور کامل خشک شده و بنهها مستعد جذب آب باشند. برای اینکه روند رشد، پرورش و میوهدهی درختان بنه با کیفیت و مرغوبیت بالاتری صورت گیرد باید به تامین نور کافی برای این نوع درختان توجه کنید زیرا بنهها به نور کافی و کامل برای رشد ایدهآل نیازمند هستند و بهتر است آنها را در مقابل نور مستقیم آفتاب کشت نمود.
این فایل بصورت تخصصی به موضوع کاشت بنه یا پسته وحشی اختصاص یافته است. بنه معمولا یک گیاه خشکی پسند است که بطور عمده در جنوب غربی آسیا تولید می شود. ارتفاع این درخت معمولا بین 2 تا 7 متر می باشد. این فایل همه مراحل کاشت و برداشت بنه را پوشش داده است و دارای توضیحات بسیار کاملی می باشد.
- نوع فایل : پی دی اف – 18 صفحه
- برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید
دو – پروانه برگخوار بنه
پروانه برگ خوار بنه (یا پسته) از مهمترین آفات این نوع درخت است که با تغذیه از برگهای گیاه سبب ضعف درخت شده و نوع عملکرد آن را مختل میکند. این نوع آفات هر ساله خسارات و هزینههای زیادی را برای باغداران به بار میآورند. برای از بین بردن آفت پروانه برگ خوار میتوان روشهای بیولوژیکی و یا شیوههای طبیعی مبارزه با آفت را در پیش گرفت. اما با این وجود گاهی بهتر است برای جبران خسارت و کنترل آفت از سم پاشی شیمایی استفاده نمایید.
یکی از مهمترین آفت های درخته بنه، پروانه برگ خوار به شمار می رود. این فایل بصورت تخصصی به این موضوع پرداخته است. در ابتدا مشخصات ظاهری این پروانه بیان شده است. در بخش بعدی پس از بیان زیست شناسی این آفت نحوه خسارت آن به درخت بنه توضیح داده شده است. بخش آخر این فایل نیز به موضوع روش مبارزه با این پروانه اختصاص یافته است.
- نوع فایل : پی دی اف – 19 صفحه
- برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید
سه – بررسی پیوند پسته روی گیاه بنه
زمینی که برای زراعت بنهها در نظر گرفتهاید را به خوبی شخم بزنید تا خاکهای آن پودر شده و بستر کاشت گیاه حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر از سطح زمین فاصله بگیرد. در مرحله بعد میتوانید از ماسه رودخانهای برای پوشش دادن خاک استفاده نموده و این ماسهها را با خاک مورد نظر ترکیب نمایید. بعد از ترکیب ماسه و خاک سطح بستر را صاف کرده، بذرهای بنه را بر روی آن بپاشید و سپس دو برابر اندازه بذر بر روز آن ماسه الک شده بریزید. زمانی که مراحل پاشیدن بذر و ماسه به اتمام رسید باید زمین را به واسطا آبپاش آبیاری کرده و این کار را به شکل روزانه تکرار نمایید تا خاک بستر به طور مداوم مرطوب باشد.
در فصل تابستان که شدت گرمای هوا بیشتر است و تاثیرات خشکی بیش از پیش گیاه را تهدید میکند بهتر است محیطی نیمه سایه را برای پرورش بنهها در نظر بگیرید. به طور معمول محدوده ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد ایدهآلترین شرایط دمایی برای رشد و تکامل درختهای بنه محسوب میشود. خاکهای شنی، شن و ترکیبات خاکی سبک بر روی رشد بنهها تاثیر مثبت دارند و تقویت کنندههایی مانند پیت ماس و پرلیت نیز میتوانند برای حفظ عملکرد مناسب این نوع گیاه گزینه مناسبی تلقی شوند. برای کاشتن بنهها در فضای آزاد باید ابتدای اسفند ماه تا دهه آغازین فروردین ماه را در نظر داشته باشید.
پیوند زدن یکی از موضوعات مهم کشاورزی روز دنیا به شمار می رود. در این فایل بصورت تخصصی موضوع پیوند پسته روی درختان بنه پوشش داده شده است. پس از توضیح مختلصری در مورد انواع پسته در ایران، اطلاعات دقیقی در مورد نحوه انجام پیوند زدی ارائه شده است.
- نوع فایل : پی دی اف – 12 صفحه
- برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید
دانلود همه فایل های گیاه بنه
در بخش های قبلی سه فایل مرتبط با بنه یا پسته وحشی معرفی شد. در این بخش می توانید هر سه فایل بالا را با هم دانلود کنید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده در زمینه بنه به شمار می رود.
- یک – راهنمای کاشت بنه ( پی دی اف – 18 صفحه)
- دو – پروانه برگخوار بنه ( پی دی اف – 19 صفحه)
- سه – بررسی پیوند پسته روی درختان بنه ( پی دی اف – 12 صفحه)
- قیمت (همه موارد بالا با هم) : 25/500 تومان
لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایان می شود
در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید